Valódi kikapcsolódás

Szolgáltatásaink

Frissítő masszázsok

Ezeket a masszázsokat minden korosztálynak ajánljuk, hiszen mindenkinek vannak fájdogáló izmai, mindenkit ér a napok során stressz és még sorolhatnánk mi minden okozhat sajgó, feszült, ideges érzést.  A gyerekek kis örökmozgók, főként ha sportolnak, mindenképpen fontos odafigyelni, hogy megfelelően fejlődjön csontozatuk, izomzatuk, hogy a későbbiekben elkerüljék pl. a hirtelen, túl feszes izomzat általi  gerinc változások kialakulását.

Regeneráló masszázsok

Regeneráció a szervezetnek. A gerincoszlop viseli rugalmasan és egyenletesen a test terheit, tartja a törzs izmait, a testtartásnak szerepe van az egészséges mozgásban, állásban és a járásban. A gerinc elváltozásai állnak gyakran a csontok, izmok, ízületek fájdalmainak és gyulladásainak hátterében. Az izmok gyengesége, feszessége, a kényszertartások hosszabb távon csak rontják a helyzetet. Prevenciós jelleggel a gyógyító – regeneráló masszázsok, mozgás, relaxálás, életmód váltás sokat javít a problémák megoldásában.

Aromaterápiás masszázsok

Az illatok egész életünkben elkísérnek, a mindennapi életünkben is használjuk, aromalámpás párologtatás, otthonunk illatosítása,  inhalálás, illatos fürdők vagy masszázs során. Az olajok táplálják, regenerálják, serkentik a bőr működését, így a keringés által a hatóanyagok, illatok kedvezően hatnak szervezetünk működésére.

Vélemények

Rólunk mondták

„Értékelésnek legyen elég annyi, hogy kb 10 év után először tudtam ma este hason aludni. Eddig nem bírta a derekam. Tegnap voltam Gyurinál először, de tuti, hogy nem utoljára!
Szívből ajánlom őt mindenkinek!!! Köszönöm, hogy végre mindenem mozog! ?

Az első hely ahol javulást tudták elérni a feleségem lábán. Köszönöm..”

Minden masszázs után 10 évvel fiatalabbnak érzem magam ?.”

Hozzáertő masszőrök, igényes környezet ??‍♀️?️

Nem csak fizikai,hanem szellemi élmény is egy kezelés, Gyuri és Ica szakmailag a maximumot hozzák, humorral fűszerezik a legnehezebb pillanatokat. Aki valóban gyógyulni vagy felfrissülni akar,csak ide jöjjön.

?Szép, tiszta környezetben, hozzáértő masszőrök segítik a gyógyulást. Hálás köszönet mindezért.

Manapság nehéz jó szakembert találni, óriási öröm, hogy már nem kell keresgélnem! Profi, személyre szabott és megfizethető, csak ajánlani tudom ?.”

Idézet

A testünk még akkor is harcban áll, amikor álmodunk, minden oldalról ostromolják: az idő, az elkopás, a kívülről és belülről támadó betegségek, vírusok és baktériumok, amelyek végül fölébe kerekednek. Végül mindig.”

Jannah Loontjens