Kényeztető masszázs

Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázsról

Az illatok egész életünkben elkísérnek, a mindennapi életünkben is használjuk, aromalámpás párologtatás, otthonunk illatosítása,  inhalálás, illatos fürdők vagy masszázs során. Az olajok táplálják, regenerálják, serkentik a bőr működését, így a keringés által a hatóanyagok, illatok kedvezően hatnak szervezetünk működésére.

A masszázs önmagában alkalmazva is kedvező hatással van a vázizomzatra, a vér- és nyirokkeringésre, és javítja az általános közérzetet. Az aromaterápiás masszázsoknál az izmokat átmozgató fogások mellett nyirokmasszázst és akupresszúrás pontmasszázst is alkalmazunk, melyek oldják az energiablokkokat.  Az aromaterápiás masszázsoknála masszázs és az illóolaj pozitív hatása együtt érvényesül, így a két hatás felerősíti egymást, és többszörös pozitív gyógyhatást érünk el vele. Az aromaterápia célszerűen összeválogatott illóolajok külső és belső felhasználása relaxáló, frissítő és gyógyászati célra, melyet kellő körültekintéssel alkalmazunk egyes betegségek, egészségi problémák  figyelembe vételével. Egyes illóolajok pihentetnek, míg mások stimulálják a szervezetet.

Az aromaterápiás masszázs célja:

  • az illóolajok felszívódásának elősegítése
  • a vendég testi-lelki állapotának megfelelő élénkítése vagy ellazítása
  • a nyirok és véráramlás stimulálása, salakanyagok eltávozásának felgyorsítása
  • az idegrendszer befolyásolása, a megfelelő pont nyomástechnikák alkalmazása

Nyugtató, stresszoldó, lazító illóolajok: citromfű, levendula, édes narancs, rózsa, kamilla

Keringés élénkítő, regeneráló illóolajok:  ilang-ilang, grapefruit, eukaliptusz, boróka, fenyő, bazsalikom, rozmaring

Blog

Az aromaterápiáról

Az aromaterápia célszerűen összeválogatott illóolajok külső és belső felhasználása gyógyászati célra.

Annak ellenére, hogy a modern aromaterápiáról csak 15-20 éve beszélhetünk, az ősi aromaterápia felfedezőinek Egyiptomot tartjuk, akik már időszámítás előtt 4500 évvel bizonyíthatóan alkalmazták ezt a gyógyító terápiát. A múmiák balzsamozásában cédrus, mirha, szerecsendió, szegfűszeg és fahéj illóolajat használtak. Az Ebers papirusztekercsen több illóolajos recept is található. Időszámításunk előtt 2650-ben a Sárga Császár gyógynövénykönyve…

Vélemények

Rólunk mondták

„Értékelésnek legyen elég annyi, hogy kb 10 év után először tudtam ma este hason aludni. Eddig nem bírta a derekam. Tegnap voltam Gyurinál először, de tuti, hogy nem utoljára!
Szívből ajánlom őt mindenkinek!!! Köszönöm, hogy végre mindenem mozog! ?

Az első hely ahol javulást tudták elérni a feleségem lábán. Köszönöm..”

Minden masszázs után 10 évvel fiatalabbnak érzem magam ?.”

Hozzáertő masszőrök, igényes környezet ??‍♀️?️

Nem csak fizikai,hanem szellemi élmény is egy kezelés, Gyuri és Ica szakmailag a maximumot hozzák, humorral fűszerezik a legnehezebb pillanatokat. Aki valóban gyógyulni vagy felfrissülni akar,csak ide jöjjön.

?Szép, tiszta környezetben, hozzáértő masszőrök segítik a gyógyulást. Hálás köszönet mindezért.

Manapság nehéz jó szakembert találni, óriási öröm, hogy már nem kell keresgélnem! Profi, személyre szabott és megfizethető, csak ajánlani tudom ?.”

Idézet

Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz.

Csernus Imre