Jelentkezz be hozzánk

Rólunk

Kőbánya Masszázs Stúdiónkat

azzal a céllal hoztuk létre

hogy az egészségfejlesztés lehetőségeivel mindenki számára fontos egészséghez és egészséges életmódhoz nyújtsunk elérhető segítséget.

Feladatunk és fő célunk, hogy az egészségesebb élethez lehetőséget nyújtsunk masszázs és mozgásprogramjainkkal, egészségfejlesztéssel a  megbetegedések és mentális problémák okainak megoldásához, vagy azokhoz vezető káros hatások visszaszorításához.

Minden embernek az egészsége a legfontosabb érték, hiszen az egészség hiánya, a mindennapokban nehézségeket, problémákat okozhatnak.  De a mai rohanó világunkban sajnálatosan pont az egészséges életvitelre szánt idő az, amire a legkevesebb időt szánjuk.

Programjainkkal szeretnénk megmutatni, hogy az egészséges életmód, a masszázs, a táplálkozás, a zene, a mozgásterápiák az életedbe való tudatos beépítéssel, hogyan hatnak rád, környezetedre és mindennapi kapcsolataidra.

A Kőbánya Masszázs programjaiban a legfontosabb ember TE vagy, ahol a feszültségoldás, izomlazítás és a relaxálásés regenerálás kapja a legfőbb szerepet, mely szükséges a tökéletes testi-lelki-szellemi egyensúlyhoz. A masszázs során a hétköznapok rohanó világából egy kis nyugalmi szigetre kerülsz, mely után a  hullámvölgyes élethelyzetekben is képes leszel megújulni.

Központunk szakmai hátterét Egészségfejlesztés és Rekreáció szervezői, Természetes gyógymódok, Mozgás és Masszázsterápiák területén végzett szakemberek biztosítják.

Kellemes, hangulatos környezetben várjuk szeretettel minden Kedves vendégünket!

Jöjjön el hozzánk, látogasson meg minket

Relaxáció
Egyensúly
Szépség
Egészség megőrzés

Bárkányi Ilona – Masszőr

Az évek során végzettségeket szereztem egészségfejlesztés, szabadidő szervezés, mozgásterápiák, a természetes gyógymódok és a különböző keleti és nyugati masszázsfajták területein.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az érdeklődési köröm, a hobbim egyben a szakmám és munkám is lett, melyet továbbadhatok másoknak.

Rohanó, stresszes világunk, a megterhelő élethelyzetek szinte állandó hatással vannak szervezetünkre, izmainkra.
A rossz testtartásból, sok ülésből vagy állásból adódó kritikus pontjainkon szinte újra és újra visszatérnek az izmok görcsei, hát és derékfájások.

Mindennapi mozgásaink nélkülözhetetlen gyógyítója egy ellazító, átmozgató masszázs.
A masszázs egyik speciális formája a hangmasszázs, mely által a hangok, rezgések gyógyító, relaxáló hatásait Tibeti hangtálakkal tapasztalhatod meg.

Ha szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, engedj meg magadnak egy masszázst, egy kis mozgást az egészséged fenntartásáért.
Élvezd a tiszta alapanyagok – kókuszolaj, szőlőmagolaj  argánolaj– jótékony hatását, próbáld ki a speciális olajok, meleg jázmin olaj, méz, csokoládé milyen hatással van rád, és bőrödre, izmaidra.

Az akupresszúrás masszázsok, mint a  shiatsu masszázs, pontokon keresztül nyugtatja az idegrendszert, feltölt energiával,  hogy testben és lélekben is újból egyensúlyba kerülj.

Alakformáló masszázsaim és kezeléseim ( Kavitációs UH, RF, izomstimuláció, testtekercselések) stimulálják a szöveteket, a nyirokkeringést, segítik a méregtelenítési folyamatokat, mely egy jól kialakított étrend, életmód tanácsadás mellett fogyást is eredményeznek. A tartós fogyás titkaiba bepillanthatsz tanfolyam keretében, hogy újra önmagad lehess.

Ha szeretnél egészségesebb, mozgékonyabb életet élni, a testmozgás és helyes táplálkozás mellett a ne feledkezz meg a belső egyensúly megteremtéséhez is elengedhetetlen MASSZÁZSRÓL és mozgásokról.

Hajdu György – Masszőr

Végzettségeim tekintetében gyógy- és sportmasszázzsal, valamint talp- és shiatsu masszázzsal foglalkozom.
Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a mozgás is, melyekben a speciális nyújtások elengedhetetlenek, melyben segítségedre lehetek.

A mindennapi megterhelő és stresszes életvitel során gyakran szembesül azzal, hogy a sok ülő és álló munkától gerincproblémái vannak?
Megfájdulnak hát- és nyakizmai?  Elnehezülnek, bedagadnak lábai?
vagy: „…ha csak egyszerűen szeretne egy keveset lazítani, regenerálni izmait, kikapcsolni a rohanásból egy kis időre”,  
akkor várom, hogy egy  kellemes környezetben, nyugodt zene mellett megtapasztalhassa az illóolajok, a masszázsgyertyák és a szakszerű masszázsok lazító, kiegyensúlyozó hatását.

A masszázs egy gyógyszerrel ellentétben mellékhatások nélküli, egyedüli mellékhatása van a masszázsnak a jó közérzet, és a gyógyulást, regenerálást jelző kellemes izomláz. De gondolom ez nem baj…
Speciális krémekkel és olajokkal végzett alakformáló masszázsprogramjaink, gépeink, infra szaunánk segítenek, hogy újból jól érezze magát a bőrében.

A sport a legjobban igénybe veszi szervezetünket. A sportoló teljesítményében a masszázs egy elengedhetetlen elixír,
mely által jobban teljesít, a szervezet terhelését kiegyensúlyozza, és megelőzi az izmok, a gerinc sérüléseit.

Idézet

„A természet minimalista. Minden olyan szövet, amit nem használunk, leépül és sorvad – az izomzat, az inak és a szalagok is.”

Thomas Pfeifer