A teljes kikapcsolódásért

Programjaink

Milyen programokkal vár Központunk?

  • Relaxáló, lazító, regenerálómasszázzsal és mozgásprogramokkal az egészségedért.
  • Lehetőségekkel, hogy megismerhesd szervezeted működését, fejlesztését
  • Megismerheted elsősorban önmagad, hogy pozitív gondolkodásmódod, kommunikációd, problémamegoldó készséged, életszemléleted gazdagítsd.
  • Önismereted és önbizalmad növelésével, lelki egyensúlyod megteremtésével. A hozzáállásod kihat a mindennapi életedre, életviteledre, érzelmeidre, közérzetedre, sőt még kapcsolataidra is. A férfi-női lélek rejtelmeinek, érzelmeinek szemléletváltása a kiegyensúlyozott kapcsolatokat támogatja.
  • A természetes, alternatív gyógymódokkal a mindennapi egészséghez, mely elindítják szervezeted öngyógyító mechanizmusát, harmonizálnak, erősítik a tested és a lelked a jövendő problémákkal, konfliktusokkal szemben.
  • Tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal és személyre szabott tanácsadásainkkal nyújtunk lehetőséget arra, hogy életed ne félelem, szorongás és negatív érzelmekkel teljen, hanem egy egészséges, érzelem gazdag, örömteli, kiegyensúlyozott életúthoz segítsen.

Aktuális programjaink:

Ecsetfilces Kalligráfia Workshop

kalligráfia az írás művészete, amely a betűk szépségét és harmóniáját követi. A kalligráfia egy folyamatos mozdulatokra épülő kézírás. 

Ennek az írásnak a rejtelmeit sajátíthatod el a workshopon, hogy Te is kecses, lendületes és energikus, díszes betűket tudj írni.

A kalligráfiás írás csak az inspiráció első lépcsőfoka a KREATÍV ÍRÁSHOZ!

Kalligrafikus írással díszíthetsz ajándékkártyákat, meghívókat, ültetőkártyákat, képeslapokat vagy posztereket is!

Neked nem kell magaddal hoznod semmit, mindent biztosítunk az önfeledt kreatív alkotáshoz, Neked csak alkotni kell és jól érezni magad!

 

A Workshop 2023. szeptember 2-án 10:00-tól kerül megrendezésre Stúdiónkban.

Vélemények

Rólunk mondták

„Értékelésnek legyen elég annyi, hogy kb 10 év után először tudtam ma este hason aludni. Eddig nem bírta a derekam. Tegnap voltam Gyurinál először, de tuti, hogy nem utoljára!
Szívből ajánlom őt mindenkinek!!! Köszönöm, hogy végre mindenem mozog! 😁

Az első hely ahol javulást tudták elérni a feleségem lábán. Köszönöm..”

Minden masszázs után 10 évvel fiatalabbnak érzem magam 🙂.”

Hozzáertő masszőrök, igényes környezet 😊💆‍♀️🕉️

Nem csak fizikai,hanem szellemi élmény is egy kezelés, Gyuri és Ica szakmailag a maximumot hozzák, humorral fűszerezik a legnehezebb pillanatokat. Aki valóban gyógyulni vagy felfrissülni akar,csak ide jöjjön.

🙂Szép, tiszta környezetben, hozzáértő masszőrök segítik a gyógyulást. Hálás köszönet mindezért.

Manapság nehéz jó szakembert találni, óriási öröm, hogy már nem kell keresgélnem! Profi, személyre szabott és megfizethető, csak ajánlani tudom 🙂.”

Idézet

Én csupa agy vagyok. Tekintsük a testem többi részét felesleges függeléknek!”

Arthur Conan Doyle