A kezelésekhez szükséges

Nyilatkozatok

Egészségügyi felmérő lap

Egyes kezelésekhez szükséges felmérő lap, annak érdekében, hogy számodra a legmegfelelőbb kezelést tudjuk nyújtani, illetve beteség, egészségügyi probléma esetén célzottan tudjunk az adott problémára fókuszálni.

Beleegyező nyilatkozat masszázshoz

Legelső alkalommal mikor Nálunk jársz, ezt a beleegyező nyilatkozatot ki kell töltened. Ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy tájékoztattunk a masszázsról és az ezzel kapcsolatos információkról.

.

Nyilatkozat az alakformáló kezelésekhez

Többféle alakformáló kezelés közül választhatsz, melyhez minden esetben beleegyező nyilatkozat szükséges. Így személyre szabottan tudunk segíteni, hogy a számodra leghatékonyabb alakformálást válaszd.

Nyilatkozat nyirokmasszázs kezeléshez

A nyirokmasszázs során a bőr alatti szövetek fellazításával, segítjük a nyirokrendszer helyreállítását, folyadék elvezetését, valamint a szövetek méregtelenítését.  Ezen masszázsfajtához is szükséges beleegyező nyilatkozat aláírása, hogy tájékoztattunk minden ezzel kapcsolatos információról.

Idézet

Micsoda ostoba dolog az emberi test! Mennyi tudás, emlék, gondolat, terv, minő ritka ital a finom csontedényben – s egy ostoba daganat valahol a zsigerek közt, félrelöki, kiborítja, kilöttyenti a földre, s az ostoba föld beszívja, mint a sáros hó levét.”

Karinthy Frigyes