Szolgáltatások

Frissítő masszázsok

Masszázsterápiák személyre szabva

Ezeket a masszázsokat minden korosztálynak ajánljuk, hiszen mindenkinek vannak fájdogáló izmai, mindenkit ér a napok során stressz és még sorolhatnánk mi minden okozhat sajgó, feszült, ideges érzést.  A gyerekek kis örökmozgók, főként ha sportolnak, mindenképpen fontos odafigyelni, hogy megfelelően fejlődjön csontozatuk, izomzatuk, hogy a későbbiekben elkerüljék pl. a hirtelen, túl feszes izomzat általi  gerinc változások kialakulását. Minden aktívan dolgozó embernek kell egy jó masszázs időnként, hogy ellensúlyozza a stressz, a mindennapi megfelelés és teljesítmény általi elvárások feszültségeit. A foglalkozásból adódó egy-egy izom vagy ízület túlterheltségét rész masszázzsal csökkenthetjük., megelőzve a későbbi károsodásokat. Idősebb korosztályoknak pedig a mindennapok könnyebb mozgásához elengedhetetlen, hogy izmaikat, ízületeiket egy célzott masszázs karban tartsa.

Svédmasszázs

A svédmasszázs képzi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet. A keringési és anyagcsere folyamatok révén kiváltott ingerekre a test távolabbi részére is hatunk, így segítve a szervezet általános állapotának javítását.

A frissítő – relaxálómasszázsok a közérzetünk javításában játszanak fontos szerepet, mely során a mindennapok feszültségeit, izomfáradalmait megszüntetjük. A masszázs során elmúlnak a fájdalmak, javul a vérkeringés és anyagcsere, helyreállítja szervezetünk funkcióit. Jobban érezzük magunkat a bőrünkben….

Vannak olyan foglalkozások, munkakörök,  mely során tapasztalhatjuk, hogy egy-egy  túlterhelt  izom, ízület túlterheltsége mekkora, és milyen sokáig tartó, időnként vissza-vissza térő fájdalmat tud okozni.  Mindenki találkozott már makacs fejfájással, mely időnként visszatért, de senki sem gondolta volna, hogy ezt a feszült nyaki és hátizmok is okozhatják. Ha csak arra gondolunk, hogy szinte mindenki használ számítógépet, és tapasztalta, hogy néhány óra múlva már elnehezül a keze, zsibbad a válla, nyaka….. És jön a felfrissítő gondolat: De jó lenne, ha valaki megnyomkodná a vállam,  egy jó masszázs!!!

Fáj a nyaka, válla….. jöjjön el Kőbányára egy masszázsra!!

Masszázsainkat igény szerint krémmel, olajjal, vagy a relaxálást segítő lazító-stresszoldó aromaolajokkal, vagy izomregenerálást, anyagcsere fokozást segítő olajokkal végezzük.

Talp- és lábmasszázs

Az emberi idegrendszer a testünk több pontján elérhető, aktivitásra serkenthető; így a talpon, a fülön, az arcon és a kézen, mely által az egész szervezetünk felfrissül, kiegyensúlyozódik.  A talpmasszázs során egyfajta távolhatással lehet hatni szerveinkre. A masszázs megszüntetheti az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, nyirokrendszert, segíti a salakanyagok kiürítésétAz egyes területek, pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre. A talpmasszázs egy kíméletes, szelíd módszer, mely frissítő hatású, a testi-lelki-szellemi egészség megőrzésének kiváló módszere.

Kismama masszázs

A gyermekvállalás előtti időszakban  is fontos szerepet kap a masszázs, felkészíti a szervezetet a változásokra, segít az egészség megtartásában.  A masszázs során felkészíthetjük az izmokat a várt terhelésre, a kiegyensúlyozott, harmonikus, stressz mentesség elérésével megteremtjük a magzat kezdeti fejlődéséhez szükséges állapotot.A masszázs megkönnyíti a szülést is mivel az izom ellazulását segíti, csökkenti a  fokozott izomtónust, izomfeszülést. A masszázs során javul a keringés javítva a koncentrációs és relaxációs képességet

A kismama masszázs fontos, mivel a fizikálisan igénybe vett, túlterhelt, feszült izmok, ízületek mozgékonyságának megtartásában, a keringés kiegyen-súlyozásában játszik szerepet.

A testre háruló terhelés hatására a gerinc, a deréktájék, a csípő, láb igénybevétele megnő. A masszázs stressz oldó, relax hatása segíti a kiegyensúlyozott idegrendszer elérését, megszünteti a várandósság alatti változások által kialakuló fájdalmakat, segíti ödémákat enyhítését.  A kismama masszázs során a fájó, túlterhelt izomzat átdolgozása mellett fontos szerepet kap a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén, mely kiegyensúlyozottá teszi a kismamát és a babát is. Az anya és a magzat közötti kapcsolat által, ami jó a mamának, az jó a babának is. . A légzésterápia elsajátítása sokat segít a terhesség alatti és a szülés során is.

Meg kell említeni a szülés utáni depressziós állapotot, melyet nagy mértékben elkerülhetünk, ha lazításként heti alkalommal légzésterápiát vagy egy aromaterápiás masszázst engedünk meg magunknak.

Babamasszázs

A baba testi, lelki és szellemi fejlődése szempontjából az első hónapokban fontos, akár az anya közelsége. A testi-lelki betegségek kivédésének egyik lehetséges eszköze és módja, a szeretet fizikai megnyilvánulásának formái, mint a simogatás, az érintés, a masszírozás. A masszázs nyugtató, lazító, feszültségoldó hatása a babára nézve érezteti, hogy szeretik, segíti a bizalom, az egymáshoz tartozás, kötődés érzésének elmélyítését, biztonságot nyújt, melyet magával visz a felnőttkorba is. A csecsemőmasszázs érinti az indiai, a reflexológiai svédmasszázs. Elősegíti az izomrendszer fejlődését, mozgáskoordináció kialakulását, fejleszti a baba kapcsolatteremtő képességeit. Ezáltal megtapasztalják az egy életre szóló érzések, érintések pillanatait. A legideálisabb 2-3 hónapos korban elkezdeni, és fejlődési szakaszaiknak megfelelően alkalmazni. A masszázshoz jojoba, mandula olaj a legjobb.

Sportmasszázs

Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok teljesítményének fokozására, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülésekmegelőzésére , vagy a későbbi rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatóan hat a sportolóra. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól, segíti a fitt mozgás megtartását.

BLOG

A derékfájás háttere

Testünk súlya a gerinc görbületein át a medencén egyenlő arányban oszlik el mindkét lábunkra.

Testünk terhelésének változásai ok-okozatként összefüggnek. Ha ez az egyensúly megbomlik, az előbb-utóbb fájdalmakhoz, mozgásszervi, idegrendszeri, keringési problémákhoz, valamint életminőségünk súlyos romlásához is vezethet.

Sokszor jelentkeznek nálunk masszázsra vendégeink, hogy fáj a….

Vélemények

Rólunk mondták

„Értékelésnek legyen elég annyi, hogy kb 10 év után először tudtam ma este hason aludni. Eddig nem bírta a derekam. Tegnap voltam Gyurinál először, de tuti, hogy nem utoljára!
Szívből ajánlom őt mindenkinek!!! Köszönöm, hogy végre mindenem mozog! ?

Az első hely ahol javulást tudták elérni a feleségem lábán. Köszönöm..”

Minden masszázs után 10 évvel fiatalabbnak érzem magam ?.”

Hozzáertő masszőrök, igényes környezet ??‍♀️?️

Nem csak fizikai,hanem szellemi élmény is egy kezelés, Gyuri és Ica szakmailag a maximumot hozzák, humorral fűszerezik a legnehezebb pillanatokat. Aki valóban gyógyulni vagy felfrissülni akar,csak ide jöjjön.

?Szép, tiszta környezetben, hozzáértő masszőrök segítik a gyógyulást. Hálás köszönet mindezért.

Manapság nehéz jó szakembert találni, óriási öröm, hogy már nem kell keresgélnem! Profi, személyre szabott és megfizethető, csak ajánlani tudom ?.”

Idézet

“S ha egyedül maradsz a fájdalommal, szólj így: »Tessék, fájdalom. De akárhogyan fájsz majd, tudom, hogy ez rendben van így: mert ember vagyok.«”

Márai Sándor