A teljes kikapcsolódásért

Programjaink

Milyen programokkal vár Központunk?

  • Relaxáló, lazító, regenerálómasszázzsal és mozgásprogramokkal az egészségedért.
  • Lehetőségekkel, hogy megismerhesd szervezeted működését, fejlesztését
  • Megismerheted elsősorban önmagad, hogy pozitív gondolkodásmódod, kommunikációd, problémamegoldó készséged, életszemléleted gazdagítsd.
  • Önismereted és önbizalmad növelésével, lelki egyensúlyod megteremtésével. A hozzáállásod kihat a mindennapi életedre, életviteledre, érzelmeidre, közérzetedre, sőt még kapcsolataidra is. A férfi-női lélek rejtelmeinek, érzelmeinek szemléletváltása a kiegyensúlyozott kapcsolatokat támogatja.
  • A természetes, alternatív gyógymódokkal a mindennapi egészséghez, mely elindítják szervezeted öngyógyító mechanizmusát, harmonizálnak, erősítik a tested és a lelked a jövendő problémákkal, konfliktusokkal szemben.
  • Tréningjeinkkel, tanfolyamainkkal és személyre szabott tanácsadásainkkal nyújtunk lehetőséget arra, hogy életed ne félelem, szorongás és negatív érzelmekkel teljen, hanem egy egészséges, érzelem gazdag, örömteli, kiegyensúlyozott életúthoz segítsen.

Aktuális programjaink:

Karácsonyfagömb írás workshop

Készíts Te is csodás karácsonyi dekorációt, vagy éppen ajándékot! Ezen a workshopon megmutatom, hogyan tudsz a lehető legegyszerűbben feliratot készíteni a  karácsonyfagömbre. Válaszhatsz a színes gömbök közül, melyekből 5-t el is készíthetsz a workshopon. Emellett egy kezdőkészletet is kapsz, amit hazavihetsz, hogy a családnak és a barátoknak is nagyszerű ajándékot tudj készíteni.

A kezdőkészletet tollat, ceruzát tartalmaz – olyat amivel a gömbre tudunk írni – és egy munkafüzetet.

 

Időpont:

2024. november 23. (szombat) 10:00-13:00 óráig

Jelentkezési határidő: 2024. november 20. (szerda) 12 óra

Helyszín: 

Kőbánya Masszázs Stúdió – 1107 Budapest, Mázsa utca 13.

A workshop ára: 17.900,- Ft

Adventi koszorú készítése workshop

Csináld magad Adventi koszorú!

Ez a workshop rólad szól, 100%-ig. Kapsz egy koszorúalapot, amit kedves szerint, a saját stílusod szerint dekorálhatsz és készíthetsz belőle egy csodás adventi koszorút.

A workshopra rengeteg terméssel, szalaggal, élethű művirágokkal, fa feliratokkal, gyertyatüskével és gyertyával és mindenféle kreatív dologgal készülünk, amiből kedved szerint használhatsz fel mindent, ami jól esik és ráfér a koszoúdra. Te leszel az alkotó, mi pedig inspirálunk és segítünk Téged, hogy el tudd készíteni életed legszebb adventi koszorúját.

 

Időpont:

2024. november 23. (szombat) 14:00-17:00 óráig

Jelentkezési határidő: 2024. november 20. (szerda) 12 óra

Helyszín: 

Kőbánya Masszázs Stúdió – 1107 Budapest, Mázsa utca 13.

A workshop ára: 14.900,- Ft

Vélemények

Rólunk mondták

„Értékelésnek legyen elég annyi, hogy kb 10 év után először tudtam ma este hason aludni. Eddig nem bírta a derekam. Tegnap voltam Gyurinál először, de tuti, hogy nem utoljára!
Szívből ajánlom őt mindenkinek!!! Köszönöm, hogy végre mindenem mozog! ?

Az első hely ahol javulást tudták elérni a feleségem lábán. Köszönöm..”

Minden masszázs után 10 évvel fiatalabbnak érzem magam ?.”

Hozzáertő masszőrök, igényes környezet ??‍♀️?️

Nem csak fizikai,hanem szellemi élmény is egy kezelés, Gyuri és Ica szakmailag a maximumot hozzák, humorral fűszerezik a legnehezebb pillanatokat. Aki valóban gyógyulni vagy felfrissülni akar,csak ide jöjjön.

?Szép, tiszta környezetben, hozzáértő masszőrök segítik a gyógyulást. Hálás köszönet mindezért.

Manapság nehéz jó szakembert találni, óriási öröm, hogy már nem kell keresgélnem! Profi, személyre szabott és megfizethető, csak ajánlani tudom ?.”

Idézet

Én csupa agy vagyok. Tekintsük a testem többi részét felesleges függeléknek!”

Arthur Conan Doyle